Contrasten leveren voor ieder wat wils in het nieuwe stadhuis van Hasselt

“Ze hadden dit 20 jaar geleden al moeten doen”, zeggen de eerste bezoekers van ’t Scheep. Ze, dat zijn de burgemeester en schepenen van Has- selt. “Terecht”, aldus huidig burgemeester Nadja Vananroye. “Dit dossier sleepte al veel te lang aan. Er waren dan ook diverse redenen waarom we in het begin van deze legislatuur de knoop hebben doorgehakt om eindelijk werk te maken van een nieuw, modern complex. De omstandig- heden waarin we vroeger onze burgers moesten ontvangen, waren ondermaats. De gebouwen waren verouderd en bovendien verspreid over 7 locaties in de stad. Daarbij hadden bezoekers heel vaak de indruk dat ze letterlijk van het kastje naar de muur werden gestuurd.

Klik hier voor het volledige artikel van Builders Facts #25