HET CORDAAT

Op de snel evoluerende Corda Campus bevinden zich meerdere eetgelegenheden waar zowel bezoeker als werknemer een plaats kunnen vinden om tot rust te komen, de dorst te lessen en honger te stillen. Nieuwste telg is ‘Het Cordaat’ dat volop inspeelt op beleving en sfeer. Door het gebruik van verschillende materialen worden variërende sferen gecreëerd voor het restaurant, de brasserie en de bar. De open keuken is in de volledige ruimte voelbaar en via het ruime terras verlengt het concept zich naar buiten. Zowel in het interieur als exterieur wordt in een mediterrane setting een oase van rust gecreëerd. De rijkelijke materiaalkeuze van natuursteen Forest Green gecombineerd met warm eikenhout, blank staal en gouden details vormen de basis van deze nieuwe horecazaak. Het centrale element is een serrevormige structuur met een diepgroene zitbank. Het lounge gedeelte omvat de centraal geplaatste openhaard met zetels. Het gebruik van hout, vilt en terrazzo zorgen in combinatie met het vele groen en de gouden accenten voor een zachtheid en warmte in het interieur. Naast de groene kleur van de natuursteen en het meubilair wordt de beleving van Het Cordaat versterkt door de aanwezigheid van planten in alle vormen en kleuren. De open keuken en centrale bar zorgen ervoor dat de passie van de kok en het personeel tot aan de tafels gebracht wordt. In lijn van het interieur is ook het ruime terras met waterpartij een plek om te ontspannen en genieten. Het Cordaat is er om te beleven en te ontdekken.

Klik hier voor het volledige artikel van Builders Facts #25